Cardium Bistro

CARDIUM BISTRO

A vendéglátás a kezdetetektől fogva jelen volt a borászat életében, borkóstolók, családi, baráti, üzleti rendezvények formájában. 2021. év elején született döntés a konyha teljes modernizálásáról, a belső két terem felújításáról és egy közel 130 nm-es fedett terasz kialakításáról. Az első időszakban – folytatva a hagyományainkat – tematikus, boraink, pezsgőink kóstolására alapozott, séfünk által készített ízletes ételekkel fűszerezett saját rendezvényeket tartottunk, a legnagyobb örömünkre rögtön teltházas részvétellel. Jelenleg tervezzük a hétvégi családi ebédek bevezetését, a hétvégi délutánok/esték nívós műsorokkal, neves fellépőkkel, illetve tematikus exkluzív vacsorákkal történő színesítését.
A lemodernebb gépekkel felszerelt új konyhánk kitűnő magyar és nemzetközi ételekkel, a Cardium Borház kiváló, díjnyertes borokkal, pezsgőkkel járul hozzá a vendégeink elégedettségéhez.
Tök településen jelentős hagyományai vannak a vendéglátásnak, korábban rengeteg hazai és külföldi látogatót vonzottak a borászkodáshoz, cigányzenéhez és a lovas hagyományokhoz kötődő programok.

A RENDEZVÉNYEKHEZ AJÁNLOTT MENÜSORAINK

(természetesen az egyéni igényekhez is alkalmazkodunk)

ESKÜVŐI MENÜK

Minden menü ajánlat az esküvő rendezvényeinken közkedvelt ételsorokat tartalmazza, de összetétele opcionális, így természetesen lehetőség van az Önök egyedi igényének megfelelő menük kialakítására is, hogy a legjobban alkalmazkodjon az önök stílusához és a saját ízlésükhöz.

Az előre összeállított menü ajánlatainkat a klasszikus, ültetett ebéd vagy vacsora igényeire formáltuk, de ezektől eltérően állófogadás vagy koktél party ajánlatokat is szívesen kidolgozunk. Legyen szó akár hagyományos vagy elegáns tortáról, cukrászaink a legnagyobb szakértelemmel készítik el. Torta választékunk megkönnyíti a döntését.


Büféasztalos felszolgálás

Büféasztalos ajánlatainkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy vendégeik kedvük szerint válogathassanak a menü kínálatából.

Kombinált felszolgálás

A kombinált ajánlatok esetében az előételek és a leves felszolgálva, a főételeket és desszerteket a büféasztalról választva fogyaszthatják a vendégek.

Gála Vacsorák

A különlegesebb menüsorokhoz az ültetett tányérszervizes felszolgálás a legalkalmasabb forma. Ilyen ajánlatainkat az gálavacsorák pontban találják.

Éjjeli menük, Ital menuk

Cardium menük

Minimum 15 fő! Családi, baráti vagy céges eseményekhez is ajánljuk!Kedvezmények

◆ A rendezvényeken dolgozó szolgáltatók a menüket 75%-os áron tudják fogyasztani.
◆ Gyermekeknek 6 éves kor alatt 2000.-Ft/fő összeget számolunk fel, 6 és 12 év kor között pedig 50% kedvezményt biztosítunk.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

◆ A számla végösszegéhez éttermünk hozzászámolja a 10%-os felszolgálási díjat.

Az előre összeállított menüajánlatainkat a klasszikus, ültetett ebéd vagy vacsora igényeire formáltuk, de ezektől eltérően állófogadás vagy koktél party ajánlatokat is szívesen kidolgozunk.

Menüajánlatainkat a rendezvényeinken közkedvelté vált ételek figyelembevételével alakítottuk ki, de összetételük opcionális, így természetesen lehetőség van az Önök egyedi igényének megfelelő menük kialakítására is.

Büféasztalos ajánlatainkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy vendégeik kedvük szerint válogathassanak a menü kínálatából. A kombinált ajánlatok esetében az előételek és a leves felszolgálva, a főételeket és desszerteket a büféasztalról választva fogyaszthatják a vendégek. A különlegesebb menüsorokhoz az ültetett tányérszervizes felszolgálás a legalkalmasabb forma. Ilyen ajánlatainkat az gálavacsorák pontban találják.

Legyen szó akár hagyományos vagy elegáns tortáról, cukrászaink a legnagyobb szakértelemmel készítik el. Tortaválasztékunk megkönnyíti a döntését.

Feltételek

◆ Az esküvők foglalójának összege 200.000.-Ft, amely készpénzben fizetendő, és 6 hónapon belüli visszamondás esetén nem áll módunkban visszafizetni. Az időpont csak a foglaló befizetése után válik véglegessé. A várható számlaösszeg további 80%-át az esküvő előtt 1 héttel, a fennmaradó 20%-ot az esküvő után maximum 48 órával szükséges befizetni. A végső létszámot az esküvő előtt 1 héttel kell megadni. Esküvői torta behozatala lehetséges, egyéb más élelmiszer (pl. aprósütemény, pogácsa stb.) nem.

◆ Az egyéb családi/baráti események foglalójának összege az ajánlati ár 10%-a, amely készpénzben fizetendő, és 1 hónapon belüli visszamondás esetén nem áll módunkban visszafizetni. Az időpont csak a foglaló befizetése után válik véglegessé. A várható számlaösszeg további 80%-át, a végső létszám megadásával együtt, az esemény előtt 1 héttel, míg a fennmaradó összeget az esemény végén szükséges megfizetni.

◆ Az éttermünk hivatalos nyitvatartási ideje 12:00 – 24:00 óráig tart. Meghosszabbított nyitvatartás esetében megkezdett óránként 25.000.-Ft/óra túlóra díjat számolunk fel.

◆ A rendezvények kezdési időpontja 17:00. Korábban kezdődő rendezvényeknél vagy terembérletet, vagy megállapodás szerint egyéb étel-ital fogyasztást szükséges rendelni.

◆ A rendezvény végének maximalizált időpontja 04:00 óra.

◆ A rendezvényeken vagy DJ, vagy élő dobbal nem felszerelt zenekar vehet részt. A rendezvény ideje alatt a megengedett hangerő maximum 90 decibel lehet.

◆ Ha a rendezvényen az étterem székeit és/vagy asztalait az étteremből ki és vissza kell mozgatni, bármi a megrendelő által kért, hozott más bútor okán, abban az esetben 40.000 - 60.000.-Ft felárat számolunk fel.


Megértésüket köszönjük!

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNT ÉS KEDVES CSALÁDJÁT, BARÁTAIT, MUNKATÁRSAIT!

Helyfoglalás:

E-mail:

cardium@cardium.hu

TELEFON:

06 70 430 33 10