Rendezvények
Cardium
Borház és Bistro
rendezvenyhelyszinek.hu

Rendezvények

Egy jól megválasztott helyszín, egy jó konyha és a remek italok mind-mind záloga egy rendezvény sikerének. A rendezvény zavartalan lebonyolítását egy összeszokott csapat, remek séfek garantálják.

A Cardium Bistro 230 m2–en 2 teremmel és egy fedett terasszal ideális színhely családi események (esküvő, születésnap, évforduló, keresztelő, fogadás, ünnepi vacsora, leány- és legénybúcsú) és céges rendezvények (üzleti szeminárium, prezentáció, kiállítás, csapatépítő tréning, céges családi nap, táncest, divatbemutató, találkozó, sajtótájékoztató, termékbemutató, bankett) számára egyaránt.

A hangulatos termek (55, illetve 32 fő), és a terasz (80 fő) berendezése mozgatható, a bútorokat a megrendelők igénye szerint, az alkalom jellegéhez szabva helyezzük el. A teraszunk a melegítő gombákkal kialakított fűtéssel a kora tavaszi és késő őszi rendezvényeknek is megfelelő helyszínt biztosít.

A Cardium Borház melletti fás, füves, parkos területen lehetőség van igény szerinti 40-60 fős szabadtéri fogadás megrendezésére is, ahol a gyerekeket egy pici játszótér is várja.

A helyszínen 10-12 autó kényelmes parkolása biztosított, amennyiben ez nem lenne elegendő, akkor a mindössze 80-100 méterre található, főút melletti murvával borított parkolót lehet igénybe venni, ahonnan mindössze 3-4 perc, régi pincék közötti sétával elérhetőek vagyunk.

Legyen bármilyen rendezvénye, örömet jelent számunkra, ha hozzájárulhatunk a sikeres megvalósításhoz!

A RENDEZVÉNYEKHEZ AJÁNLJUK A CARDIUM BISTRONK ÁLTAL KÍNÁLT MENÜSOROKAT

Tekintse meg menüsorainkat itt >

ÜNNEPELJE NÁLUNK KÜLÖNLEGES CSALÁDI, BARÁTI VAGY CÉGES ESEMÉNYEIT! ◆ Esküvő
◆ Ballagás
◆ Születésnap
◆ Egyéb különleges alakalom
◆ CÉGES RENDEZVÉNY
◆ Konferencia
◆ Csapatépítő program
◆ Borvacsora
◆ Terembérlet

Rendszeres programjainkra is szeretettel várjuk Önöket! ◆ MÁRTON NAPI BORÜNNEP
A történelmi Szuszogó pincesoron 8-10 pincészet várja a látogatókat újborokkal, finom falatokkal és koncertekkel.
egy kis kedvcsináló >

◆ ÚJBOR KOSTOLÁS, PEZSGŐDEGORZSÁLÁS
Itt mutatjuk be a Cardium Borház újbor szortimentjét, az újborokhoz illő ételek társaságában, illetve bemutatjuk a pezsgő degorzsálás folyamatát, amiután mindenki elkészítheti saját szilveszteri pezsgőjét.
egy kis kedvcsináló >

◆ FARSANGFARKA / TÉLBÚCSÚZTATÓ
Egy borkóstolót és egy finom ebéd elfogyasztását követően a vállalkozó szellemű vendégek KISZE-bábot építhetnek, amiket válogatott zsűri osztályoz és a legötletesebbek díjban részesülnek. Ezt követően a bábokra mindenki ráaggatja a számára kellemetlen emlékeket, érzéseket, amiket cigányzene mellett egy nagy tábortűzön közösen elégetünk.
egy kis kedvcsináló >

◆ NYAKAS-HEGYI BORANGOLÁS
Ezen az ünnepen életre keltjük a Nyakas-hegyet! Május utolsó szombatján Nyakas-hegyi Borút 10-12 tagja nyit ki és finom borokkal, ételekkel, koncertekkel várja a vendégeket, akik a pincék felkeresése közben bejárják a hegyoldalt és megcsodálhatják a Zsámbéki-medence csodálatos látványát.
egy kis kedvcsináló >
www.nyakashegyiborut.hu

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYÜNKRŐL FACEBOOK OLDALUNKON TÁJÉKOZÓDHAT. AMENNYIBEN KÖVET BENNÜNKET ÚGY MINDEN INFORMÁCIÓT ELSŐ KÉZBŐL MEGKAPHAT.

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNT ÉS KEDVES CSALÁDJÁT, BARÁTAIT, MUNKATÁRSAIT!

Helyfoglalás:

E-mail:

cardium@cardium.hu

TELEFON:

06 70 430 33 10